Extra activiteiten

Naast het buggy- en quad rijden kunt u bij ons ook terecht voor andere activiteiten. Deze activiteiten worden vaak ingezet bij grote evenementen. In de uitjes shop vindt u al onze extra activiteiten. 

Daarnaast kunnen wij samen met onze partners het programma van uw feestje, uitje of vergadering uitbreiden. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

(Mini) 4x4 trial

Probeer met de mini 4x4 auto zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren en verzamel zoveel mogelijk punten binnen de tijd en wordt de winnaar van de dag. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Boogschieten

Wordt u de Robin Hood van de groep? Bewijs het door zoveel mogelijk in de roos te schieten en maak er een spannende competitie van. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Loopfietsen 

De loopfiets is weer eens wat actiever dan een buggy huren. Een middagje op pad met de loopfietsen is een ideaal uitje om samen te doen met je partner/vriend/vriendin om zo de Veluwe te ontdekken. Na een korte instructie kunt u met de route op pad.


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Teambuilding 

Tijd voor wat extra teambuilding? Daag elkaar uit tijdens het bamboestieken en maak samen met jouw team het mooiste bamboe kunstwerk. Wacht in spanning af wie aan het eind als beste wordt beoordeeld. 

Houdt u het liever wat dichterbij de grond? Kies dan voor het reuze mikado spel en kijk wie de meeste punten binnenhaalt. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

BBQ    

Breid uw activiteit uit met een lekkere BBQ bij een van onze partners en kies uit alle mogelijkheden die zij te bieden hebben. 


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Hotelovernachting

Combineer uw activiteit met een hotelovernachting bij onze partner De Boshoek. Tijdens uw hotelovernachting maakt u onbeperkt gebruik van de faciliteiten van De Boshoek. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Boeren Escape Room

Weet u het mysterie op de boerderij op te lossen en te ontsnappen? Laat u dan opsluiten bij onze partner in de Boeren Escape Room.