Quad rijden

Dankzij onze uitdagende baan en ons grote assortiment aan quads bieden wij plezier voor jong en oud. Voor de allerkleinsten staan de elektrische kinderquads klaar en de anderen kunnen gaan genieten van onze robuuste quads. 

Onder begeleiding worden verschillende proeven afgelegd, op basis van leeftijd en vaardigheid. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Ouder en kind

Er even tussenuit samen met uw kind? Stap allebei op een quad en leg samen alle hindernissen af of kijk toe hoe uw kind geniet. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Verjaardagsfeest

Vier met zowel je vriendjes als vriendinnetjes jouw feestje op de quadbaan. Leer tijdens het feestje om behendig te worden met de quad en laat aan het einde zien wat je allemaal hebt geleerd. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Gezin/Familie

Door ons grote assortiment aan quads is er voor de hele familie een geschikte quad. Zo kan iedereen op zijn eigen manier genieten van onze baan. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Vrienden

Voor eens en voor altijd duidelijk hebben wie het beste quad kan rijden? Bewijs aan je vrienden wie het parcours het best kan afleggen. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Stelletje(s)

Een keer wat anders dan een romantisch etentje? Laat aan je vriend(in) je stoere kant zien en daag elkaar uit op onze baan. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Mensen met beperking

Onze baan is zo gemaakt dat deze toegankelijk is voor iedereen. Kom daarom samen met uw begeleider even zorgeloos genieten op onze baan.

Twijfelt u of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.  

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Scholen

Op zoek naar een leuke en stoere activiteit voor de hele klas? Kom dan quad rijden op onze baan met hindernissen en heuvels. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Bedrijfsfeest

Het jaarlijkse bedrijfsfeest vieren op de quad? Bij ons is er voor ieder wat wils. Geniet samen met uw collega's en laat zien hoe goed u het quad rijden al beheerst. 

Komt u met een grote groep? Dan maken wij, naast het quad rijden, gebruik van onze extra activiteiten. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Vrijgezellenfeest

Afscheid nemen van het vrijgezellenbestaan? Kom dan met jullie vrijgezelle vriend(in) quad rijden op onze baan en zorg voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest.